Over ons

Wij helpen bedrijven om het betaalgedrag van hun klanten te verbeteren en zo hun financiële positie te versterken. 

DebiPlus staat voor meer dan debiteurenbeheer alleen. Debi is de afkorting voor debiteurenbeheer. Plus staat voor positief en het verbeteren van de liquiditeitspositie. Maar Plus staat voor meer dan debiteurenbeheer alleen. DebiPlus neemt u op een gestructureerde en georganiseerde manier alle werkzaamheden rondom het debiteurenbeheer uit handen. Van het aanmanen en het opvolgen van betalingsregelingen, tot het nabellen van wanbetalers en het begeleiden van een eventueel incassotraject. U heeft hier geen omkijken meer naar en hierdoor houdt u waardevolle tijd over om te ondernemen.

 


Nabellen van openstaande facturen kost tijd. Debiteurenbeheer wordt vaak vooruit geschoven en niet consequent uitgevoerd.

Wij begrijpen dat u uw openstaande facturen betaald wilt zien, maar dat dit niet ten koste moet gaan van de klantrelatie. Ons debiteurenbeheer is gericht op het voorkomen van incassotrajecten en het behoud van uw goede klantrelatie. Onze grondige, maar persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat facturen worden voldaan en de klantrelatie optimaal blijft. Wij werken met respect voor de beide partijen en bemiddelen tussen u en uw debiteuren om samen concrete betaalafspraken te maken. 

Wij maken graag kennis met u